Hans Forældre Græd Da De Så Hende, Men Se Hende Nu

At være forelsket er en af de bedste følelser et menneske nogensinde kan opleve. Det er ligesom når du sover længe om søndagen, og du ikke har nogen planer overhovedet, bare bedre. Det er ligesom når du spiser din yndlingsmad og du drikker din yndlingsøl, imens du ser din yndlings tv-serie, men på en eller anden måde er det endnu bedre end det. Det er umuligt at beskrive kærlighed, du er nødt til at føle det og opleve det. Denne fantastiske oplevelse har sin egen dag hvor vi fejrer den, der er lavet tusindvis af film om den og der er dedikeret noveller til den, men lige meget hvor godt følelsen er repræsenteret, så kan den aldrig beskrives.

Det som er foruroligende når Hollywood beskriver denne følelse i romantiske film er, at skuespillerne altid er smukke. Dette antyder at man kun kan blive forelsket eller være elsket, hvis man er smuk. Manuskriptforfattere, filminstruktører og alle dem som er involveret i filmproduktionen følger den samme opskrift – Den flotte fyr som bliver forelsket i en vidunderligt smuk pige, der opstår noget drama mellem dem og til sidst ender de smukke mennesker med at være sammen.

Desværre er det ikke os alle sammen som lever op til de skønhedsnormer Hollywood kræver, men det betyder ikke at vi skal gå glip af kærlighed. Alle fortjener kærlighed, lige meget hvordan de ser ud. Selv dem der bliver drillet og mobbet for at være lidt anderledes eller for at være lidt uattraktiv ifølge de generelle skønhedsnormer, kan og vil finde kærlighed.

 

Der er nogle modige par derude, som simpelthen nægter at acceptere stereotyper og de finder kærlighed og glæde på trods af det had de får fra sørgelige, triste og ensomme personer på internettet. Selvom de ikke er ligeså smukke som skuespillere og modeller, så er de stadig fantastiske mennesker i deres partners øjne.

Gå ikke glip af historierne om sådanne par som du kan finde på de næste sider.